Το 13ο IN-EDIT ξεκινάει το ταξίδι του από τη Βαρκελώνη!

» 

Daft Punk, Backstreet Boys, Kurt Cobain, Residents, Janis Joplin, Maria Callas, James Brown, R.E.M., Damned και εξόριστοι μαλιανοί μουσικοί, είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στις σκοτεινές αίθουσες της Βαρκελώνης, στα πλαίσια του 13ου In-Edit International Music Documentary Film Festival. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, λίγους μήνες πριν επιστρέψει δυναμικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεκινάει το φετινό του παγκόσμιο ταξίδι από τη γενέτειρά του Ισπανία, παρουσιάζοντας -όπως πάντα- τα σημαντικότερα μουσικά ντοκιμαντέρ των τελευταίων χρόνων.

 

Από τις 29 Οκτωβρίου και για δέκα ημέρες, η πόλη της Βαρκελώνης γίνεται "οικοδέσποινα" μιας από τις μεγαλύτερες γιορτές της πολιτιστικής βιομηχανίας. Η μουσική και το σινεμά συναντιούνται στην πιο ειλικρινή τους μορφή: το ντοκιμαντέρ.

 

Το In-Edit Festival αποτελεί το παρασκήνιο του μουσικού κόσμου. Καταγράφει, όπως αναφέρει ο διευθυντής του Cristian Pascual, με την ίδια ειλικρίνεια τις στιγμές δόξας αλλά και τις εντάσεις, τις αποτυχίες και τις συγκινήσεις. Καταγράφει τον παγκόσμιο χαρακτήρα της μουσικής αλλά και την αλλαγή των αποχρώσεών της, ανάλογα με τη χώρα, την πόλη ή τη γλώσσα. Αμέσως μετά τη Βαρκελώνη, το In-Edit θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη, τη Βαλένθια και το Μπιλμπάο, συμπαρασύρωντας στους ρυθμούς του χιλιάδες θεατές σε όλη την Ισπανία. Επόμενος προορισμός; Η Ελλάδα!!

1    |   2    |   3    |   4    |   5    |   6    |   7   >  >>>