Προσκεκλημένοι

Είδος:   
Maii and Zeid

Καλλιτέχνης / Καλλιτέχνιδα

Η Maii κατάγεται από την Αλεξάνδρεια και ο Zeid από τον Λίβανο και δουλεύουν μαζί από το 2010. Οι μουσικές τους έχουν indie pop στοιχεία, με επιρροές ρυθμικής ποπ και bossa nova. 
Mark Reeder

Σκηνοθέτης / Σκηνοθέτρια

Ο Mark Reeder είναι μουσικός, σκηνοθέτης και μουσικός παραγωγός και ιδιοκτήτης των γερμανικών δισκογραφικών εταιριών ηλεκτρονικής μουσικής MFS και Flesh. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάντσεστερ ενώ από το 1978 ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, όπου και γύρισε την ταινία B-movie: Lust and Sound in West Berlin 1979-1989.

James Lavelle

Καλλιτέχνης / Καλλιτέχνιδα

Ο James Lavelle, είναι ο κυριότερος ίσως εκπρόσωπος της παγκόσμιας τριπ χοπ σκηνής. Ιδρυτής της δισκογραφικής Mo'Wax και των UNKLE, έχει συνεργαστεί ως μουσικός και ως παραγωγός με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής. 
Don Letts

Καλλιτέχνης / Καλλιτέχνιδα

Εξίσου δραστήριος στους χώρους της μουσικής και του κινηματογράφου, ο βετεράνος της βρετανικής πανκ σκηνής, έρχεται στην Αθήνα ως καλεσμένος του IN-EDIT Greece και σε συνεργασία με το British Council. 
Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.