ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια
Κανονικό: 6€  
Προβολή + live performance 8€ (Yallah! Undergound)
Combo 2 εισιτήρια για 2 διαφορετικές προβολές της ίδιας ημέρας: 10€  
Μειωμένο, Παρέα 5+ άτομα, Ανεργίας, ΑμεΑ & Συνοδός ΑμεΑ: 4€, 5€ για την προβολή και live performance (Yallah! Undergound)  
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Η υπηρεσία e-ticket / print@home είναι διαθέσιμη για τις online αγορές εισιτηρίων. Ανοίξτε το pdf στη smart συσκευή σας ή τυπώστε το εισιτήριό σας από όπου κι αν βρίσκεστε και μπείτε με αυτό απευθείας στην αίθουσα.  
 
ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ  2109005800 Καθημερινά, 09:00 – 21:00  
ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ 2130178200 – Καθημερινά 09:00 – 20:00  
 
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ (Συγγρού 107)
Ωράριο λειτουργίας: ΔΕ-ΚΥΡ 09:00-21:00
Γίνονται δεκτές πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες Amex,Visa, MasterCard & Diners.  
 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ
•    ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE σε όλο το δίκτυο καταστημάτων
•    IANOS στο κατάστημα οδού Σταδίου
 
 
 
ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η αγορά του εισιτηρίου συνεπάγεται αυτόματα και την αποδοχή των παρακάτω όρων: 
Η αγορά αυτού του εισιτηρίου παρέχει δικαίωμα στον κάτοχό του να παρακολουθήσει τις προβολές εάν και εφ' όσον αποδεχθεί και τηρήσει τους όρους λειτουργίας του χώρου. Έγκυρα θεωρούνται μόνο τα εισιτήρια που πωλούνται στα επίσημα σημεία πώλησης. Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ, ή άλλων ουσιών, ακόμα και στην περίπτωση που είναι κάτοχοι εισιτηρίου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας, απαγορεύεται ρητά η κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εν γένει. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα, ζημιές ή απώλειες αντικειμένων. Το προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και των εκπροσώπων των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη. Σε περίπτωση αναβολής της κάποιας ημέρας του φεστιβάλ λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας, κακών καιρικών συνθηκών (τέτοιων που να καθιστούν την διεξαγωγή του φεστιβάλ ανέφικτη), κλπ., οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής της γεγονότος. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν. Σε περίπτωση ακύρωσης της κάποιας ημέρας του φεστιβάλ, τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται εντός ορισμένου χρόνου από τα σημεία προπώλησης που θα ανακοινώνονται με σχετική ειδοποίηση του κοινού από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σε περίπτωση ματαίωσης κάποιας ημέρας του φεστιβάλ, για λόγους ανωτέρας βίας, αφού έχει προβληθεί τουλάχιστον το 50% της προβολής, η προβολή του φεστιβάλ θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν επαναλαμβάνεται, ούτε επιστρέφονται χρήματα. Η κατοχή αυτού του εισιτηρίου δεν δίνει το δικαίωμα στον κάτοχό του να λάβει από το μπαρ - κυλικείο οποιοδήποτε ποτό ή αναψυκτικό χωρίς πληρωμή. Η κατανάλωση από το μπαρ - κυλικείο είναι προαιρετική. Μέρη των συναυλιών / προβολών / δράσεων στο χώρο του Κινηματογράφου πιθανά να βιντεοσκοπούνται / μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δε θα έχουν καμία απαίτηση από την εταιρία που εκτελεί τη βιντεοσκόπηση / μαγνητοσκόπηση ή τους διοργανωτές. Οι διοργανωτές δεν δύνανται και δεν υποχρεούνται να αντικαταστήσουν τα κλεμμένα ή χαμένα εισιτήρια. Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και εν γένει η εμπορία εισιτηρίων. Όλοι οι θεατές πρέπει να φυλάσσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους μέχρι το τέλος της κάθε προβολής του φεστιβάλ. Οι παρόντες όροι αποτελούν τη συμφωνία του θεατή με τους διοργανωτές. Το παρόν εισιτήριο δεν ακυρώνεται, χρήματα δεν επιστρέφονται
Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.