ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
 
Μεμονωμένο εισιτήριο   5€
DOC Alive     8€
Πακέτο εισιτηρίων 2+1  10€ ( ΔΕΝ ισχύει για το DOC Alive)
IN-EDIT pass   25€
 
 
 
 
 
 
- Διάθεση των εισιτηρίων γίνεται στα εκδοτήρια του Ολύμπιον, και ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr . Τα εκδοτήρια του Ολύμπιον είναι καθημερινά ανοικτά μετά τις 18:30
Πληροφορίες στο www.in-edit.gr/tickets και στο 2310 273660
- Οι θεατές που αγοράζουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, οφείλουν να έχουν μαζί τους αντίγραφο του εισιτηρίου τους
 
- Tο πακέτο 2+1, αντιστοιχεί σε 3 μεμονωμένα εισιτήρια.
To πακέτο μπορεί να αγοραστεί MΟΝΟ από τα ταμεία του Ολύμπιον
  • Κατά την αγορά του πακέτου από το Ολύμπιον θα πρέπει να εκδώσετε και να επιλέξετε τις 3 προβολές που επιθυμείτε κατά την αγορά των εισιτηρίων.

- Το IN-EDIT pass εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο σε όλες τις προβολές του φεστιβάλ και στο DOC Alive. Οι κάτοχοι του IN-EDIT pass οφείλουν να παραλάβουν με το αποδεικτικό αγοράς την αντίστοιχη κάρτα, στα γραφεία της Parenthesis (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-16.00, Αριστοτέλους 26, Τηλ: 2310 273660) από τις 11 Απριλίου και μέχρι της 17 Απριλίου και από το φουαγιέ του Ολύμπιον κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.Το εισιτήριο είναι προσωπικό και πρέπει ο κάτοχος του να φέρει κατά την είσοδο του αποδεικτικό ταυτότητας. Οι κάτοχοι δεν χρειάζεται να εκδώσουν μηδενικά εισιτήρια.

- Οι προσκλήσεις ανταλλάσσονται με μηδενικά κατά την είσοδο στην αίθουσα. Οι κάτοχοι πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 30' πριν την έναρξη της προβολής στο Ολύμπιον.
 
 
ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η αγορά του εισιτηρίου συνεπάγεται αυτόματα και την αποδοχή των παρακάτω όρων: 
Η αγορά αυτού του εισιτηρίου παρέχει δικαίωμα στον κάτοχό του να παρακολουθήσει τις προβολές εάν και εφ' όσον αποδεχθεί και τηρήσει τους όρους λειτουργίας του χώρου. Έγκυρα θεωρούνται μόνο τα εισιτήρια που πωλούνται στα επίσημα σημεία πώλησης. Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ, ή άλλων ουσιών, ακόμα και στην περίπτωση που είναι κάτοχοι εισιτηρίου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας, απαγορεύεται ρητά η κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εν γένει. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα, ζημιές ή απώλειες αντικειμένων. Το προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και των εκπροσώπων των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη. Σε περίπτωση αναβολής της κάποιας ημέρας του φεστιβάλ λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας, κακών καιρικών συνθηκών (τέτοιων που να καθιστούν την διεξαγωγή του φεστιβάλ ανέφικτη), κλπ., οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής της γεγονότος. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν. Σε περίπτωση ακύρωσης της κάποιας ημέρας του φεστιβάλ, τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται εντός ορισμένου χρόνου από τα σημεία προπώλησης που θα ανακοινώνονται με σχετική ειδοποίηση του κοινού από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σε περίπτωση ματαίωσης κάποιας ημέρας του φεστιβάλ, για λόγους ανωτέρας βίας, αφού έχει προβληθεί τουλάχιστον το 50% της προβολής, η προβολή του φεστιβάλ θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν επαναλαμβάνεται, ούτε επιστρέφονται χρήματα. Η κατοχή αυτού του εισιτηρίου δεν δίνει το δικαίωμα στον κάτοχό του να λάβει από το μπαρ - κυλικείο οποιοδήποτε ποτό ή αναψυκτικό χωρίς πληρωμή. Η κατανάλωση από το μπαρ - κυλικείο είναι προαιρετική. Μέρη των συναυλιών / προβολών / δράσεων στο χώρο του Κινηματογράφου πιθανά να βιντεοσκοπούνται / μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δε θα έχουν καμία απαίτηση από την εταιρία που εκτελεί τη βιντεοσκόπηση / μαγνητοσκόπηση ή τους διοργανωτές. Οι διοργανωτές δεν δύνανται και δεν υποχρεούνται να αντικαταστήσουν τα κλεμμένα ή χαμένα εισιτήρια. Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και εν γένει η εμπορία εισιτηρίων. Όλοι οι θεατές πρέπει να φυλάσσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους μέχρι το τέλος της κάθε προβολής του φεστιβάλ. Οι παρόντες όροι αποτελούν τη συμφωνία του θεατή με τους διοργανωτές. Το παρόν εισιτήριο δεν ακυρώνεται, χρήματα δεν επιστρέφονται.
Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.